Αλατοσπήλαιο Changeland σε Ξενοδοχείο στη Λουτρόπολη Pozar, Λουτράκι Αριδαίας, Πέλλα, Ελλάδα

Ένα τεχνητό Αλατοσπήλαιο συμπληρώνει από τις 17/3/2010 το σύμπλεγμα των 16 φυσικών σπηλαίων του όρους Καιμάκτσαλάν, 95 χλμ. βορειδυτικά της Θεσσαλονίκης και 13 χλμ. από την Αριδαία Πέλλας, πατρίδα του Φιλίππου και του Μ. Αλεξάνδρου.

Μοντέλο Αλατοσπηλαίου:

Changeland Corporatev(45΄ λεπτά παραμονής ισοδυναμούν με 3 μέρες έκθεσης σε θαλάσσια αύρα).

Χώρος και χρόνος εγκατάστασης του Αλατοσπηλαίου.

Το αλατοσπήλαιο Changeland εγκαταστάθηκε στο Pozar Pallas Hotel που έκτοτε μετονομάστηκε σε Pozar Salt Cave & SPA Pallas Hotel (www.pozarpallas.gr). Στο παρελθόν ο χώρος χρησιμοποιήτο για την παροχή υπηρεσιών περιποίσης προσώπου και άκρων. Είναι υπόγειος, εντός του SPA ξενοδοχείου, διαστάσεων 20 τ.μ., έχει χωρητικότητα 4 ατόμων. Η εγκατάσταση του αλατοσπηλαίου και η εκπαίδευση του προσωπικού ολοκληρώθηκε σε διάστημα μόλις 12 ημερών.

Εξοπλισμός.

Διαθέτει τρεις φυσικούς ιονιστές και υγραντήρες (1 καταρράκτη και 2 salines), ενδοδαπέδια θέρμανση και ειδική εγκατάσταση ιαματικής Χρωματοθεραπείας.

Οι ιδιοκτήτες παρέλαβαν το αλατοσπήλαιο, αφού εκπαιδεύτηκαν ως προς τη χρήση του από την εταιρία Changeland. Το συγκεκριμένο αλατοσπήλαιο δεν εντάσσεται στο δίκτυο franchising των αλατοσπηλαίων του ομίλου Changeland και ως εκ τούτου η εταιρία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί για τον τρόπο λειτουργίας του, το είδος και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, αφού όλα αυτά συνιστούν αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Ποιότητα υπηρεσιών της Changeland.

Ο πελάτης έχει δηλώσει ότι είναι απολύτως ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα της κατασκευής του Αλατοσπηλαίου όσο και από τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης και τη γενικότερη συνεργασία με την Changeland για την εγκατάσταση του σπηλαίου.

Διαφήμιση του Pozar Pallas στο περιοδικό Happy Holiday 2010 ειδική έκδοση για τις εκθέσεις Philoxenia στη Θεσσαλονίκη & Xenia στην Αθήνα.

pella_15_saltcave_salina_1 pella_16_saltcave_rock_lamp pella_pozar_saltcave_ spa_hotel_pellas