Η Απόλυτη Εμπειρία Χαλάρωσης στο Αλατοσπήλαιο της Changeland

Κλείστε τα μάτια!

Ονειρευτείτε το ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης. Έναν ιδιαίτερο χώρο, ένα πολύτιμο σπήλαιο, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, βασισμένες στις ιδιότητες της αλατοθεραπείας!

Καλωσορίσατε στο “Αλατοσπήλαιο Αναζωογόνησης” Changeland.

Οι ευεργετικές ιδιότητες της αλατοθεραπείας και της σπηλαιοθεραπείας είναι γνωστές από παλιά και ευρέως διαδομένες σε χώρες, όπως η Γερμανία, η Ρωσία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Τσεχία, οι ΗΠΑ, κ.ά. Η παραμονή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους – σπήλαια άλατος – συνιστά την πιο αποδοτική αξιοποίηση αυτών των ιδιοτήτων.

Το Changeland είναι το πρώτο “Αλατοσπήλαιο Αναζωογόνησης” στην Ελλάδα και από την αρχή της λειτουργίας του έχει αποκτήσει πολλούς φίλους κάθε ηλικίας.

Το μυστικό του είναι απλό… ο αέρας του είναι εμπλουτισμένος με ιχνοστοιχεία αλατιού (ιώδιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, νάτριο, κ.λπ.). Στοιχεία που ο ανθρώπινος οργανισμός απορροφά με φυσικό τρόπο μέσω της αναπνοής και των πόρων.

Το αποτέλεσμα;

Η σωματική χαλάρωση (relaxation) και η ενίσχυση της αίσθησης της καλής υγείας (rehabilitation).

Σώμα και πνεύμα έρχονται σε τέλεια ισορροπία και εσείς αισθάνεστε χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση.

Αισθάνεστε πιο καλά από ποτέ! Αφεθείτε στο ταξίδι.

Γνωρίστε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης με ορυκτό αλάτι από το Πακιστάν, την πόλη Klodawa της Πολωνίας και θαλάσσιο αλάτι από τη Νεκρά θάλασσα. Το Changeland χαρίζει τις πραγματικά πολύτιμες και σπάνιες ιδιότητές του μόνο σε 45 λεπτά, τα οποία ισοδυναμούν με 3 μέρες έκθεσης σε θαλάσσια αύρα.

Αρκεί μία πρώτη επίσκεψη, μόλις 3 τέταρτα της ώρας, για να αισθανθείτε άλλος άνθρωπος, σαν να έχετε ξαναγεννηθεί!

Ο τρόπος είναι απλός. Διατηρείτε τα ρούχα σας, αποχωρίζεστε μόνο τα υποδήματά σας και απολαμβάνετε όλες τις θετικές επιδράσεις της μοναδικής  αυτής εμπειρίας, περπατώντας στο σκεπασμένο με αλάτι θερμαινόμενο δάπεδο, ακούγοντας τον ήχο του γάργαρου νερού που τρέχει στον καταρράκτη, βλέποντας τον υπέροχο φωτισμό στο φυσικό αυτό χώρο όπου οι αισθήσεις χαλαρώνουν. Τα φώτα και η μουσική χαμηλώνουν. Τα χρώματα, η αίσθηση, ο ήχος των νερών και ο αέρας σάς προσφέρουν ευεξία και αναζωογόνηση. Δύναμη στο σώμα και το πνεύμα!

Μοιραστείτε την εμπειρία

Στα “Αλατοσπήλαια Αναζωογόνησης” έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώνετε παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα!  Να κλείσετε ραντεβού με τους φίλους σας για “group therapy”! Να κανονίσετε μία επαγγελματική συνάντηση ή παρουσίαση! Να κάνετε yoga, pilates, stretching, ασκήσεις αναπνοής (εγκυμονούσες γυναίκες), να οργανώνετε ένα παιδικό πάρτυ!

Οι μικροί φίλοι του αλατοσπηλαίου απολαμβάνουν τη μοναδική αυτή εμπειρία, παίζοντας και ακούγοντας παραμύθια και τραγούδια! Καλό είναι να θυμάστε ότι προβλέπεται ειδική μέριμνα προγραμματισμού προσέλευσης των μικρότερων σε ηλικία επισκεπτών, οι οποίοι συνοδεύονται πάντα από κάποιο συγγενή.

Το “Αλατοσπήλαιο Αναζωογόνησης” είναι κοντά σας όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση οι συνεδρίες γίνονται κατόπιν ραντεβού.

sidebar_image_06
sidebar_image_04
sidebar_image_01
sidebar_image_05