Ωφέλη και Ποιότητα για τον άνθρωπο

Περιγραφή: Τα γλυπτά, φωτιστικά, πίνακες & μωσαικά είναι κατασκευασμένα στο χέρι από ορυκτό αλάτι που προέρχεται από επιλεγμένα αλατωρυχεία της Πολωνίας και του Κασμίρ και είναι αμόλυντο από περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις. Έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία αλατιού με 84 από τα πλέον θρεπτικά για τον άνθρωπο. Όταν εξορυχτούν από 400 μ. – 800 μ., οι κρύσταλλοι διαμορφώνονται από ειδικευμένους χειροτεχνίτες που χρησιμοποιούν πανάρχαιες τεχνικές και ικανότητες που έμαθαν από πάππου προς πάππου για να παράγουν έργα εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, όπως λάμπες, γλυπτά φωτιστικά, διακοσμητικοί πίνακες, κλπ. Κάθε ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι ξεχωριστό και εκπληκτικό λόγω του μοναδικού χρώματος και σχήματός του. Δεν φθείρεται και είναι απόλυτα ασφαλές στην χρήση του.

Οφέλη: Αναμμένο, το φωτιστικό, λειτουργεί σαν φυσικός ιονιστής εκλύοντας ιόντα & ιχνοστοιχεία αλατιού στην ατμόσφαιρα, αντισταθμίζοντας & εξουδετερώνοντας την συσσώρευση των ιόντων που παράγονται από μοντέρνα υλικά και συσκευές (π.χ. υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, ασύρματο δύκτιο, TV, κλιματιστικά) καθώς και το κάπνισμα. Σας προσφέρει μια φυσική προστατευτική ασπίδα, βελτιώνει την υγεία και ευεξία σας, αποδεδειγμένα βοηθά σε ποικίλα θέματα υγείας, πνευματικής & φυσικής ευεξίας, ασθματικές και αλλεργικές καταστάσεις.

Ποιότητα: Στην Changeland χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυσικά υλικά (αλάτι, ρετσίνι και ξύλο). Δεν χρησιμοποιούμε αλάτι Ιμαλάϊων διότι δεν πληρεί τις προδιαγραφές ποιότητας, «ιδρώνει» και λιώνει. Προέρχεται από τον κύριο όγκο του βουνού (όχι από το βάθος της γης). Λόγω ψύχους έχει συσταλεί ο σίδηρος που περιέχει και με τον καιρό έχει καθιζάνει. Δεν χρησιμοποιούμε θαλάσσιο αλάτι λόγω της μόλυνσης των θαλασσών.

op_cover